Trilling meten

Digitale temperatuurmeter met sensor

Zoekt u naar een professionele organisatie, die een digitale temperatuurmeter met sensor op voorraad heeft? Wij, van AE Sensors, kunnen u verder helpen in uw zoektocht! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om de levering van allerlei verschillende soorten sensoren, waaronder zowel digitale als analoge temperatuursensoren. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan sensoren en systemen via onze website en vind de meest passende oplossing voor uw gewenste situatie!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze producten, diensten óf organisatie zelf? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Digitale temperatuurmeter met sensor? AE Sensors heeft het in huis!

Een temperatuursensor, -voeler of -opnemer is een apparaat- of machineonderdeel, waarin de fysische grootheid temperatuur omgezet wordt in informatie. Wij bieden hierbij een ruim aanbod aan van allerlei temperatuur opnemers en thermostaten. Kunt u de beste oplossing niet vinden? Geen zorgen! Wij maken namelijk allerlei soorten sensoren & systemen ook gewoon op maat. Dit kunnen wij uitvoeren in onze test- en kalibratieruimte en mechanische werkplaats, waar wij kleine aanpassingen en kleinschalige producties realiseren.

Er zijn meerdere voordelen om een temperatuurmeter die draadloos is aan te schaffen. Zo kunnen de frequenties bijvoorbeeld niet beïnvloed worden door externe stoorzenders. Daarnaast is een draadloze temperatuurmeter ook erg gebruiksvriendelijk en staat het garant voor een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden. AE Sensors beschikt over meerdere draadloze temperatuurmeters om u zo van een passende meetoplossing te kunnen voorzien.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een digitale temperatuurmeter met sensor? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan óf maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Tot ziens bij AE Sensors!