Trilling meten

Digitale temperatuurmeter

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve digitale temperatuurmeter, dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment aan producten, die functioneel zijn voor iedere meting. Wij zijn al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden; ook als u een product op maat nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze producten en/of wilt u meer informatie over de bijbehorende prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij met een passend prijsvoorstel kunnen komen.

Digitale temperatuurmeter kopen? AE Sensors helpt u verder!

Wij hebben een ruim en divers aanbod van temperatuurmeters. De lijst ziet er als volgt uit: temperatuuropnemers, thermostaten en controllers voor industriële, maritieme en HVAC toepassingen. Deze opnemers bestaan uit PT100/1000, thermokoppel (vele soorten) en NTC uitvoeringen, die zowel versterkt als onversterkt zijn. Deze producten zijn ook beschikbaar met Eex en in scheepskeuren leverbaar (RINA, Lloyd’s, GL, Veritas, etc.).

Onze experts kijken graag op maat met u mee naar de meest passende meetoplossing voor uw gewenste situatie. Daarnaast kunnen wij in onze werkplaats, die bestaat uit meerdere kalibratie- en testruimtes, ook een product naar uw wensen en eisen fabriceren. Bij ons krijgt u dus altijd de service, die u van een professionele organisatie mag verwachten.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een digitale temperatuurmeter óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij AE Sensors!