Koolmonoxide detector

Doorstroommeter lucht

Wilt u een doorstroommeter lucht kopen en bent u daarom op zoek naar een product van hoge kwaliteit? Wij, van AE Sensors, kunnen u verder helpen! Wij beschikken over een uitgebreid en divers assortiment aan producten, die functioneel zijn voor iedere meting. Wij zijn al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden; ook als u een product op maat nodig heeft. Deze kunnen wij namelijk fabriceren in onze eigen werkplaats.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze producten, diensten óf organisatie zelf? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Doorstroommeter lucht nodig? Wij hebben het in huis!

De flowmeters uit onze voorraad meten van 5 ML/min tot 48.000 L/min. Voor lucht en gassen, voor vloeistoffen en pasta’s. Solid-state massa-flow transmitters en controllers vanaf 0-20 ml/min tot 0-10 L/min. Turbine flowmeters voor hydrauliek olie met druk- en temperatuur uitlezing. Insteek turbine-flowmeters voor montage in bestaande leidingen in PVC, PVDF, PP, PTFE en RVS316.

Tandrad- en spindel flowmeters voor lijmen, pasta’s en schurende media. Speciale uitvoeringen voor verf, kunstharsen en farmaceutische stoffen. Solid-state opnemers voor lucht- en gasflow tot 20 l/min.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een doorstroommeter lucht? Vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan of neem voor overige vragen gerust even contact met een van onze specialisten op. Tot ziens bij AE Sensors!