Trilling meten

Draadloos temperatuur meten

Bent u op zoek naar een temperatuuropnemer voor draadloos temperatuur meten? Wij, van AE Sensors, kunnen u verder helpen! Er zijn meerdere voordelen om een temperatuurmeter die draadloos is aan te schaffen. Zo kunnen de frequenties bijvoorbeeld niet beïnvloed worden door externe stoorzenders. Daarnaast is een draadloze temperatuurmeter ook erg gebruiksvriendelijk en staat het garant voor een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden. AE Sensors beschikt over meerdere draadloze temperatuurmeters om u zo van een passende meetoplossing te kunnen voorzien.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw gewenste situatie kunnen betekenen? Vraag direct en vrijblijvend een offerte via onze website aan om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden (en bijbehorende kosten) voor uw gewenste situatie.

Draadloos temperatuur meten? AE Sensors helpt u verder!

Een temperatuursensor, -voeler of -opnemer is een apparaat- of machineonderdeel, waarin de fysische grootheid temperatuur omgezet wordt in informatie. Wij bieden hierbij een ruim aanbod aan van allerlei temperatuur opnemers en thermostaten. Kunt u de beste oplossing niet vinden? Geen zorgen! Wij maken namelijk allerlei soorten sensoren & systemen ook gewoon op maat. Dit kunnen wij uitvoeren in onze test- en kalibratieruimte en mechanische werkplaats, waar wij kleine aanpassingen en kleinschalige producties realiseren.

Maar welke verschillende soorten temperatuuropnemers hebben wij dan precies in ons aanbod? De lijst ziet er als volgt uit: temperatuuropnemers, thermostaten en controllers voor industriële, maritieme en HVAC toepassingen. Deze opnemers bestaan uit PT100/1000, thermokoppel (vele soorten) en NTC uitvoeringen, die zowel versterkt als onversterkt zijn. Deze producten zijn ook beschikbaar met Eex en in scheepskeuren leverbaar (RINA, Lloyd’s, GL, Veritas, etc.).

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een meter voor draadloos temperatuur meten óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met een van onze specialisten op. Tot ziens bij AE Sensors!