Trilling meten

Draadloze druksensor

Als u op zoek bent naar een draadloze druksensor, dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van sensoren en systemen. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 kilometer diepte in de Golf van Mexico of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, lengtemeting op een machine die wafers produceert; wij hebben de juiste kennis en producten in huis om tot de ideale meetoplossing te komen.

Wilt u meer informatie over het kostenplaatje bij onze producten? Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Draadloze druksensor | AE Sensors is uw specialist!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Wij hebben ervaring met het leveren van sensoren met allerlei verschillende functies én voor een grote diversiteit aan branches. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres; ongeacht uw wensen en eisen. Daarnaast leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat extra stukje service is namelijk wat u verdient.

Onze experts kijken graag op maat met u mee naar de meest passende meetoplossing voor uw situatie. Wij kunnen in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, ook een product naar uw wensen en eisen fabriceren.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een draadloze druksensor óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak dan gerust even een afspraak met een van onze medewerkers voor meer informatie. Graag tot ziens bij AE Sensors!