Draadloze sensor

Draadloze sensor

Wilt u een draadloze sensor aanschaffen? Of bent u op zoek naar meer informatie over de voordelen van een sensor die draadloos is ten opzichte van een sensor met draden? AE Sensors helpt u graag verder! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om sensoren en systemen voor allerlei verschillende markten. Of het nu gaat om flowmeters, druksensoren of gas sensoren; wij hebben het gegarandeerd in huis. Door een account aan te maken op onze website kunt u ons gehele assortiment bekijken.

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze producten en/of wilt u meer informatie over de bijbehorende prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij met een passend prijsvoorstel kunnen komen.

Draadloze sensor | AE Sensors heeft het in huis!

Onze sensoren en systemen zijn functioneel voor meerdere branches. Wij leveren al meer dan 25 jaar meetoplossingen op maat voor een veelzijdig klantenbestand. Hierbij kunt u denken aan diverse industrieën, overheden, instellingen en bedrijven. Of het nou gaat om een offshore applicatie op 3 kilometer diepte of een zeer nauwkeurige nanometer die lengtemeting op een machine produceert; wij kunnen u met een meetoplossing op maat verder helpen.

Hebben wij uw gewenste product niet in ons assortiment? Geen zorgen! AE sensors beschikt over een speciale werkplaats, bestaande uit kalibratie- en testruimtes, waar wij producties en aanpassingen kunnen fabriceren. Zo kunnen wij voor ieder bedrijf een geschikt product op maat laten maken.

Kom in contact met AE Sensors!

Heeft u nog vragen over een draadloze sensor of wilt u meer informatie over andere producten? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder!