Koolmonoxide detector

Druksensoren industrie

Doet u (online) onderzoek naar enkele verschillende druksensoren industrie? Wij, van AE Sensors, bieden u een ruim assortiment! Wij beschikken over dunne-film transmitters, geheel RVS 316, voor motoren, compressoren, hydrauliek en koeltechniek. Piëzo-resistieve (silicon) opnemers met RVS316 membranen en in IS-Safe, EEx.ia. IIc.T6 uitvoering, van 0 – 60 millibar tot 1000 Bar (IP68). Tevens OEM low-cost druksensoren voor lucht en gassen vanaf 0 – 2,5 millibar. Lage (verschil) druk transmitters vanaf 0 – 0,25 mBar (25 Pa) voor luchtdrukmeting in kanalen, filters en beheerssystemen en elektronische barometers.

Wilt u meer informatie over het kostenplaatje bij onze producten? Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Druksensoren industrie gebruiken? Wij helpen u verder!

Wij leveren en produceren sensoren en systemen om druk, niveau, flow, lengte, positie, temperatuur en veel meer verschillende factoren te kunnen meten. Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar lang een begrip in deze branche en hebben veel ervaring op kunnen doen in het toepassen van de juiste meetoplossing voor verschillende situaties.

Maar wat als het benodigde product voor uw situatie niet in ons standaard leveringsprogramma zit? Geen probleem! Wij ontwikkelen namelijk ook geschikte oplossingen in de vorm van sensoren en systemen in eigen huis. Wij kunnen namelijk in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, een product naar uw wensen en eisen fabriceren. Zo zorgen wij ervoor dat wij u DE service kunnen bieden die uw situatie nodig heeft.

Neem contact op!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar druksensoren industrie (en andere sectoren) óf heeft u nog enkele vragen? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!