Trilling meten

Drukverschil meten

Bent u op zoek naar een sensor of systeem voor drukverschil meten? Dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment aan producten, die functioneel zijn voor iedere meting. Wij zijn al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden; ook als u een product op maat nodig heeft.

Zoekt u een product dat niet in onze collectie staat? Geen zorgen. Maak direct een afspraak en wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden.

Drukverschil meten? AE Sensors staat voor u klaar!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen? Wij hebben ervaring met het leveren van sensoren met allerlei verschillende functies én voor een grote diversiteit aan branches. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres; ongeacht uw wensen en eisen. Daarnaast leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat extra stukje service is namelijk wat u verdient.

Wij bieden voornamelijk gassensoren voor verbrandingen (koolwaterstoffen) en giftige gassen, voor alcohol, organische oplossingen, CFC, HCFC, luchtkwaliteit, koolmonoxide, geurdetectie, waterdamp, uitlaatgassen en nog enkele andere aspecten aan. Daarnaast hebben wij ook sensoren voor de meting van relatieve vochtigheid en zuurstofconcentratie.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een sensor voor drukverschil meten? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor meer informatie. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Bekijk ook eens onze winkel. Tot ziens bij AE Sensors!