flow sensoren

Flow sensoren

Bent u op zoek naar flow sensoren? Dan bent u bij AE Sensors aan het juiste adres. AE Sensors produceert en levert sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, niveau, flow en lengte. Ook als zoekt naar een sensor of een system voor het meten van positie, trilling en versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid en nog veel meer kunt u bij AE sensors terecht. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Op onze website kunt u meer informatie vinden over al onze producten en toepassingen. Daarnaast kunt u diverse producten direct via onze webshop bestellen. Vragen? Neem contact met ons op.

Flow sensoren – over AE Sensors

AE sensors is al bijna 25 jaar een begrip op het gebied van sensoren. Wij hebben namelijk een breed assortiment van producten in huis voor iedere meetoplossing. Door onze kennis en de jarenlange ervaring in de wereld van sensoren kunnen wij in vrijwel alle situaties tot een meetoplossing komen. Of het nu gaat om een offshore-applicatie in de Golf van Mexico of een zeer nauwkeurige lengte meting op een machine die wafers produceert. AE Sensors helpt u daarmee verder!

Wij kunnen producten ontwikkelen

Mocht het product niet standaard in ons leveringsprogramma zitten, dan kunnen wij een geschikt product ontwikkelen of produceren. AE sensors beschikt over een mechanische werkplaats en test-/kalibratieruimte waarin aanpassingen en producties plaats vinden. Ook beschikken wij oer een opleidingsruimte waar cursussen gegeven kunnen worden voor producten en productgroepen, wanneer er uitgebreide begeleiding nodig is.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de flow sensoren van AE sensors? Of wilt u meer informatie ontvangen over de flow sensoren of één van onze andere producten? Neem dan contact op met één van onze experts via de contactgegevens op onze website. Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook of LinkedIn.