Flowmeter lucht

Flowmeter lucht

Op zoek naar een flowmeter lucht? AE Sensors helpt u graag verder in uw zoektocht! Wij zijn al tientallen jaren actief in de levering van sensoren met allerlei verschillende functies én voor een grote diversiteit aan branches. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres; ongeacht uw wensen en eisen. Daarnaast leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat extra stukje service is namelijk wat u verdient.

Wilt u eerst in contact met ons komen, zodat wij op maat met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden voor uw situatie? Vul dan gerust even het contactformulier op onze website in.

Flowmeter lucht gezocht? Wij hebben het in huis!

Ons assortiment bestaat uit flowmeters van 5 ML/min tot 48.000 L/min. Voor lucht en gassen, voor vloeistoffen en pasta’s. Solid-state massa-flow transmitters en controllers vanaf 0-20 ml/min tot 0-10 L/min. Turbine flowmeters voor hydrauliek olie met druk- en temperatuur uitlezing. Insteek turbine-flowmeters voor montage in bestaande leidingen in PVC, PVDF, PP, PTFE en RVS316.

Tandrad- en spindel flowmeters voor lijmen, pasta’s en schurende media. Speciale uitvoeringen voor verf, kunstharsen en farmaceutische stoffen. Solid-state opnemers voor lucht- en gasflow tot 20 l/min.

Laat ons een voorstel doen!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een flowmeter lucht? Vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan óf maak direct een afspraak met een van onze specialisten. Wij ontvangen u graag in onze showroom en kunnen u daarnaast ook meer vertellen over de producten en onze werkwijze. Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook. Tot ziens bij AE Sensors!