Trilling meten

Gasdetectie

Als u op zoek bent naar kwalitatieve sensoren en/of systemen voor gasdetectie, dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Wij leveren en produceren sensoren en systemen om druk, niveau, flow, lengte, positie, temperatuur en veel meer verschillende factoren te kunnen meten. Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar lang een begrip in deze branche en hebben veel ervaring op kunnen doen in het toepassen van de juiste meetoplossing voor verschillende situaties.

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze producten en/of wilt u meer informatie over de bijbehorende prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij met een passend prijsvoorstel kunnen komen.

Gasdetectie sensor nodig? AE Sensors staat voor u klaar!

Wij bieden voornamelijk gassensoren voor verbrandingen (koolwaterstoffen) en giftige gassen, voor alcohol, organische oplossingen, CFC, HCFC, luchtkwaliteit, koolmonoxide, geurdetectie, waterdamp, uitlaatgassen en nog enkele andere aspecten aan. Daarnaast hebben wij ook sensoren voor de meting van relatieve vochtigheid en zuurstofconcentratie.

Maar wat als het benodigde product voor uw gewenste situatie niet in ons standaard leveringsprogramma zit? Geen probleem! Wij ontwikkelen namelijk ook geschikte oplossingen in de vorm van sensoren en systemen in eigen huis. Wij kunnen namelijk in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, een product naar uw wensen en eisen fabriceren. Zo zorgen wij ervoor dat wij u DE service kunnen bieden die uw situatie nodig heeft.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze gasdetectie sensoren óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Als u langs wilt komen in onze showroom, dan kunt u ook een afspraak via onze website maken. Graag tot ziens bij AE Sensors!

Vraag nu extra informatie op