Trilling meten

Gasdetectiesysteem

Zoekt u naar een kwalitatief en betrouwbaar gasdetectiesysteem? Wij, van AE Sensors, staan graag voor u klaar! Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van sensoren en systemen, die voor meerdere branches gebruikt kunnen worden. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 kilometer zeediepte of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, lengtemeting op een machine die wafers produceert; wij hebben de juiste kennis en producten in huis om tot een passende meetoplossing te komen. In onze webshop kunt al deze producten terugvinden.

Wilt u meer informatie over het kostenplaatje bij onze producten? Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Gasdetectiesysteem kopen? AE Sensors helpt u verder!

Wij bieden voornamelijk gassensoren voor verbrandingen (koolwaterstoffen) en giftige gassen, voor alcohol, organische oplossingen, CFC, HCFC, luchtkwaliteit, koolmonoxide, geurdetectie, waterdamp, uitlaatgassen en nog enkele andere aspecten aan. Daarnaast hebben wij ook sensoren voor de meting van relatieve vochtigheid en zuurstofconcentratie.

Hebben wij uw gewenste product niet in ons assortiment? Geen zorgen! AE sensors beschikt over een speciale werkplaats, bestaande uit kalibratie- en testruimtes, waar wij producties en aanpassingen kunnen fabriceren. Zo kunnen wij voor ieder bedrijf een geschikt product op maat laten maken. Dat is de service die u van een professioneel bedrijf mag verwachten.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een gasdetectiesysteem? Maak direct een afspraak met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Tot ziens bij AE Sensors!