Trilling meten

Gasdetector

Bent u op zoek naar een gasdetector? Wij, van AE Sensors, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen in uw zoektocht! Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment aan producten, die functioneel zijn voor iedere meting. Wij zijn al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden; ook als u een product op maat nodig heeft.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Gasdetector | AE Sensors heeft het in huis!

Maar welke verschillende soorten gassensoren verkopen wij dan precies? Enkele voorbeelden van gassoorten die onze sensoren meten zijn verbrandingen (koolwaterstoffen) en giftige gassen, alcohol, organische oplossingen, CFC, HCFC, luchtkwaliteit, koolmonoxide, geurdetectie, waterdamp, uitlaatgassen en nog veel meer. Zo kunnen onze sensoren ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld de meting van relatieve vochtigheid en zuurstofconcentratie.

Hebben wij uw gewenste product niet in ons assortiment? Geen zorgen! AE sensors beschikt over een speciale werkplaats, bestaande uit kalibratie- en testruimtes, waar wij producties en aanpassingen kunnen fabriceren. Zo kunnen wij voor ieder bedrijf een geschikt product op maat laten maken.

Kom in contact met AE Sensors!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een gasdetector? Maak direct een afspraak met een van onze medewerkers, zodat wij op maat met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!