Gassensor

Bent u op zoek naar een gassensor? Dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare speler op het gebied van Gassensors en andere soorten sensoren en systemen, om metingen mee te verrichten. Voor iedere praktijksituatie leveren we graag een oplossing op maat. Nauwkeurigheid, grootte, reikwijdte en bereik kunnen wensafhankelijke specificaties zijn, maar wij adviseren u dan ook graag wanneer u een gassensor wilt aanschaffen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via de website!

Gassensor van AE Sensors

Zuurstof- en gassensoren van Figaro kenmerken zich door het feit dat ze, in tegenstelling tot elektrochemische sensoren, een lange levensduur (meer dan 10 jaar) en vaak voor meerdere gassen gevoelig kunnen zijn.

AE sensors is al bijna 25 jaar een begrip op het gebied van sensoren. Wij hebben een breed assortiment van producten in huis voor iedere meetoplossing. Door onze kennis en de jarenlange ervaring in de wereld van sensoren kunnen wij in vrijwel alle situaties tot een meetoplossing komen. Of het nu gaat om een offshore-applicatie in de Golf van Mexico of een zeer nauwkeurige lengte meting op een machine die wafers produceert. AE Sensors helpt u verder!

Mocht het product niet standaard in ons leveringsprogramma zitten, dan kunnen wij een geschikt product ontwikkelen of produceren. AE sensors beschikt over een mechanische werkplaats en test-/kalibratieruimte waarin aanpassingen en producties plaats vinden. Ook beschikken wij oer een opleidingsruimte waar cursussen gegeven kunnen worden voor producten en productgroepen, wanneer er uitgebreide begeleiding nodig is.

Neem contact op

Heeft u interesse in de gas sensoren van AE sensors? Of wilt u meer informatie ontvangen over de flow sensoren of één van onze andere producten? Neem dan contact op met één van onze experts via de contactgegevens op onze website.