hoek sensor

Hoek sensor

Als u op zoek bent naar een hoek sensor dan heeft AE Sensors precies wat u zoekt! Vind de juiste Inclinatie en hoek sensoren voor uw toepassing bij AE Sensors. Kunt u de beste oplossing niet vinden? AE Sensors maakt allerlei soorten sensoren & systemen ook gewoon op maat. Voorzien van instelbare alarm- of schakelkontakten. Hoekgevers met analoge, incrementele of absolute digitale (Gray – binair) uitgangen. Low-cost magneto-resitieve opnemers en conductive plastic potentiometers.

AE Sensors heeft het allemaal! Bekijk onze gehele collectie hoek sensoren op de website.

Meten is weten met de juiste hoek sensor

AE Sensors heeft een zeer divers assortiment met producten voor iedere meting. Zo ook hoek sensoren. Al bijna 25 jaar zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden. Van off-shore applicatie tot aan een zeer nauwkeurige lengtemeting, AE sensors heeft voor iedere meting een oplossing.

Staat uw product niet in ons assortiment? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen namelijk een geschikt product voor u op maat maken. Wij beschikken over een werkplaats met kalibratie- en testruimte waar wij producties kunnen uitvoeren. AE sensors helpt u altijd bij een passende meetoplossing op maat. Ook beschikken wij over een opleidingsruimte waar cursussen gegeven kunnen worden voor producten en productgroepen, wanneer er uitgebreide begeleiding nodig is.

Heeft u vragen? Kom met ons in contact!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u verder. U kunt ons telefonisch bereiken via (0)78 621 31 52. Daarnaast is het ook mogelijk om direct online een offerte op te vragen, zodat u weet waar u aan toe bent qua kosten. AE Sensors staat voor u klaar!