hoeksensor

Hoeksensor

Heeft u een interesse in een hoeksensor? Dan bent u bij AE Sensors aan het juiste adres. Bij AE Sensors bent u aan het juiste adres als het gaat om de productie of de levering van motion sensors. AE Sensors levert en produceert sensoren en systemen voor het meten van onder andere druk, verschildruk, nivo en flow. Daarnaast ook voor lengte, positie, trilling en versnelling. Ook ontwikkelen wij data-acquisitie systemen en levering van radiotelemetrie en PCM High-Speed Data-Acquisitie. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor verwerking van radio telemetrie en radio besturing.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Hoeksensor van AE Sensor

AE sensors is al bijna 25 jaar een begrip op het gebied van sensoren. Wij hebben een breed assortiment van producten in huis voor iedere meetoplossing. Door onze kennis en de jarenlange ervaring in de wereld van sensoren kunnen wij in vrijwel alle situaties tot een meetoplossing komen. Of het nu gaat om een offshore-applicatie in de Golf van Mexico. Of een zeer nauwkeurige lengte meting op een machine die wafers produceert. AE Sensors helpt u verder!

Mocht het product niet standaard in ons leveringsprogramma zitten, dan kunnen wij een geschikt product ontwikkelen of produceren. AE sensors beschikt over een mechanische werkplaats en test-/kalibratieruimte. Waarin aanpassingen en producties zullen plaats vinden. Ook beschikken wij oer een opleidingsruimte waar cursussen gegeven kunnen worden. Dit voor onder andere producten en productgroepen. Wanneer er bijvoorbeeld uitgebreide begeleiding nodig is.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over een hoeksensor van AE Sensors, of over één van onze andere producten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we niet alleen in staat om de juiste sensoren te leveren, maar geven we ook graag advies.