Trilling meten

Krachtsensor

Wilt u een krachtsensor aanschaffen, maar bent u nog op zoek naar het juiste type voor uw situatie? Wij, van AE Sensors, helpen u graag verder in uw zoektocht! Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment aan producten, die functioneel zijn voor iedere meting. Wij zijn al bijna 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden; ook als u een product op maat nodig heeft.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel niet en maak direct een afspraak met een van onze deskundige medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

Krachtsensor | AE Sensors is uw betrouwbare partner!

Maar welk soort krachtsensoren bieden wij dan precies aan? Voor druk- en trekkrachten van 1 gram tot 5000 Ton. Low-cost industriële en weegschaal uitvoeringen in RVS316 en Alu. Miniatuur rekstrook load-cellen, washers, S-beams, cantilever beams, meetpennen en -assen. Voor meting van boutkrachten vanaf M6 (1/4″), anker- en vijzelkrachten, silo- en bunker inhoud. Controllers en displays met auto kalibratie, voor vulinstallaties en batch processen. Reactie- en draaimoment opnemers vanaf 0,01 N/m.

Maar wat als het benodigde product voor uw situatie niet in ons standaard leveringsprogramma zit? Geen probleem! Wij ontwikkelen namelijk ook geschikte oplossingen in de vorm van sensoren en systemen in eigen huis. Wij kunnen namelijk in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, een product naar uw wensen en eisen fabriceren. Zo zorgen wij ervoor dat wij u DE service kunnen bieden die uw situatie nodig heeft.

Kom in contact met AE Sensors!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een krachtsensor? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan om meer inzicht te krijgen in het bijbehorende financiële plaatje. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.