Lora internet of things

Lora internet of things

Bent u zich aan het oriënteren voor Lora internet of things? Of wilt u LoRa graag toepassen? Met een Lora netwerk kunt u namelijk lange afstand communicatie mogelijk maken. Een groot voordeel van Lora is dat het netwerk weinig vermogen nodig heeft om te functioneren. LoRa staat voor Long Range en is speciaal ontwikkelt om kleine hoeveelheden data uit te wisselen tussen objecten en systemen.

De toepassingen van Lora internet of things zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld uw efficiëntie vergroten, poorten op afstand bedienen of slijtage in uw producten vroegtijdig opmerken om onder andere defecten te voorkomen. AE Sensors is een zeer betrouwbare speler op het gebied van onder andere the internet of things. Reikwijdte, bereik, grootte en omvang zijn allemaal wensafhankelijke factoren. AE Sensors adviseert u daarom graag over de toepassingen van LoRa. Schakel ons vandaag nog in.

The internet of things

Lora: the internet of things is voornamelijk bedoeld voor apparatuur of systemen die niet continue stroomaanvoer nodig hebben, maar wel data moeten doorgeven. Wilt u misschien graag een Lora netwerk of module aanleggen in uw product of in uw omgeving? Er vindt bij de aanleg geen complexe installaties plaats. De technologie biedt een veilige manier van communiceren, veel mobiliteit en ook locatiediensten.

Over AE Sensors

AE Sensors is al meer dan 25 jaar een begrip in meetoplossingen op maat. Dat doen wij voor industrieën, overheden en bedrijven. Grote kans dat u meetoplossingen van AE Sensors tegenkomt in bijvoorbeeld de Golf van Mexico. Wij maken diverse meters, sensoren en systemen voor het meten van druk. Op de Jan Valsterweg in Dordrecht hebben wij een showroom en opleidingsruimte beschikbaar. Hier geven wij o.a. cursussen én kunnen wij onze producten tonen aan klanten.

Lora internet of things

Voor alle gewenste productspecificaties die u nodig heeft voor een LoRa-netwerk, helpt AE Sensors u graag verder. Wij maken altijd een meetoplossing op maat. Wilt u LoRa implementeren? Wij ontzorgen u van A tot Z. Schakel ons vandaag nog in. Of bel voor passend advies.