Lora module

Lora module

Heeft u interesse in de aanschaf van een Lora module? Lora staat voor ‘Long Range’ en wordt ingezet voor het genereren van data vanaf plaatsen waar er geen Wi-Fi of LAN-verbinding mogelijk is en waar gevoed zal worden vanuit een batterij. Met een Lora module kunt u een draadloze verbinding opzetten over een grote afstand. Een groot voordeel hiervan is dat er tevens weinig vermogen nodig is. Deze module kunt u inzetten wanneer u data wilt uitwisselen tussen objecten. Denk aan bushokjes, fietsen, huisdieren, prullenbakken etc. Maar ook bij het meten van het waterpeil of een alert bij het openen van een hek.

AE Sensors adviseert u graag over de mogelijkheden en de inzet hiervan. Neem daarvoor contact op met één van onze deskundige medewerkers. Vul ons contactformulier in of bel direct.

Specialist in meetoplossingen

Al meer dan 25 jaar maakt AE Sensors meetoplossingen op maat. Dat doen wij voor een veelzijdig klantenbestand. Denk aan diverse industrieën, overheden, instellingen en bedrijven. Of het nu gaat om een offshore applicatie op 3 kilometer diepte of een zeer nauwkeurige nanometer die lengtemeting op een machine produceert. Ook in huis kunnen we een geschikt product ontwikkelen en produceren. Daarvoor hebben we een eigen mechanische werkplaats en een test- en kalibratieruimte om de apparatuur te testen. AE Sensors heeft altijd een meetoplossing voor u op maat.

Lora module

Lora biedt een uitstekende oplossing in tal van situaties waar voorheen een draadloze verbinding niet realiseerbaar was. Daarnaast is het zeer kostenbesparend. Er vinden namelijk geen complexe installaties plaatst. De technologie biedt een veilige communicatie in twee richtingen, mobiliteit en locatiediensten. Dat maakt de inzet van een Lora module zeker de moeite waard. AE Sensors helpt u bij de implementatie en afstemming. Neem vandaag nog contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk verder!