Lora network

Lora network

Bent u op zoek naar toepassingen voor een Lora Network? Dit soort netwerk kunt u langeafstand communicatie met weinig vermogen waarmaken. De toepassing is uitermate geschikt om data uit te wisselen tussen verschillende objecten. Bushokjes, prullenbakken en lantaarnpalen kunnen via zo’n netwerk met elkaar communiceren of u data toezenden. AE Sensors helpt u graag verder voor de implementatie van een Lora network.

AE Sensors is een betrouwbare speler op onder andere het gebied van Lora technologie. Voor iedere praktijksituatie leveren wij graag een oplossing op maat. Nauwkeurigheid, grootte, reikwijdte en bereik kunnen wensafhankelijke specificaties zijn. Wij adviseren u dan ook graag wanneer u bijvoorbeeld een Lora Network wilt toepassen.

Vraag ons om advies via de website.

Toepassingen

Naast het toepassen van the internet of things in straatobjecten, kunt u het ook toepassen voor het lokaliseren van fietsen, huisdieren of handtassen. Het is voornamelijk bedoeld voor apparatuur die niet continue een internetverbinding nodig heeft. Maar wel regelmatig data moet doorgeven. Een groot voordeel hiervan is dat het netwerk weinig stroom verbruikt. Daarnaast brengt het aanleggen van dit netwerk weinig kosten met zich mee. Ten slotte vinden er ook geen complexe installaties plaatst. De technologie biedt u dus een veilige communicatie in twee richtingen, mobiliteit en locatiediensten.

AE Sensors

Al meer dan 25 jaar maakt AE Sensors meetoplossingen op maat. Dit voor onder andere diverse industrieën, overheden en bedrijven. Of het nu gaat om een offshore applicatie op 3 kilometer diepte in de Golf van Mexico. Of een zeer nauwkeurige nanometer die lengtemeting op een machine produceert. AE Sensors heeft altijd een meetoplossing op maat!

Lora network

Bij zowel het fabriceren, afstemmen als het bestellen van uw netwerk kunnen er veel productspecificaties onduidelijk zijn. Laat u daarom goed adviseren door het personeel van AE Sensors. Wij informeren u namelijk graag over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben! Neem vandaag nog contact op.