Lora products

Lora products

Bent u aan het rondkijken voor lora products? AE Sensors heeft de juiste producten in huis om een draadloos lora netwerk op te bouwen. Bij ons profiteert u van onze expertise. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar actief in de branche. Onze meetoplossingen worden niet alleen toegepast in Nederland, maar ook internationaal ingezet. Onze specialistische medewerkers helpen u graag verder met de inzet en de implementatie van Lora.

AE Sensors heeft diverse producten in het brede assortiment. Wij begrijpen dat omvang, formaat, reikwijdte en het minimale bereik wensafhankelijke factoren zijn. Daarom geven wij u graag een passend advies op maat. Iedere situatie is immers anders. Schakel ons vandaag nog in. Of bel voor meer informatie of voor een passend advies. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder.

Wat is lora?

De kracht van Lora zit al eigenlijk in de naam. Lora staat voor Long Range, Low Power. Het werkt via een WAN-netwerk die u kunt inzetten op regionaal, nationaal of globaal niveau. Diverse apparatuur, software of systemen kunnen op afstand informatie en gegevens naar u terugsturen. Dat doen zij automatisch. U kunt uw klant dus bijvoorbeeld tijdig inlichten over de slijtage van het product. Of bestuur poorten, paaltjes en hekken van afstand. Tevens kunt u het lora toepassen in straatobjecten. Prullenbakken geven op afstand door dat zij vol zitten. Uiteraard is Lora toe te passen in consumentenproducten. Denk maar eens voor de beveiliging van handtassen, auto’s of fietsen. Bij diefstal kunnen deze producten eenvoudig worden getraceerd. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Lora products

Een groot voordeel van de lora products is dat het totale netwerk weinig stroom verbruikt. Het aanleggen van een dergelijk netwerk is bovendien minder complex en daardoor goedkoper. AE Sensors helpt u bij de juiste keuze uit alle beschikbare lora products. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. Of neem direct via de website contact met ons op.