Trilling meten

Niveauopnemer

Bent u op zoek naar een niveauopnemer? Dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment aan producten, die functioneel zijn voor iedere meting. Wij zijn al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden; ook als u een product op maat nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze producten en/of wilt u meer informatie over de bijbehorende prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij met een passend prijsvoorstel kunnen komen.

Niveauopnemer | AE Sensors heeft het op voorraad!

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van sensoren, systemen en aanverwante producten. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan producten in huis voor het uitvoeren van diverse (precieze) metingen. De combinatie van deze twee feiten zorgen ervoor dat wij altijd een passende oplossing voor onze klanten vinden; ook als het product niet in ons assortiment staat. Onze werkplaats zorgt er namelijk voor dat wij erg flexibel zijn in het fabriceren van onze producten, waardoor wij rekening kunnen houden met uw wensen en eisen.

Maar welke niveauopnemers bieden wij dan precies aan? 0 tot 5 cm/Wk tot 2000 m/Wk. Volledig onderdompelbaar of voor tankmontage, in RVS316, Titanium of PVDF met PTFE membraan en kabels van PE, PUR of PTFE. In offshore uitvoering met onderwater connector en in Titanium. Als Datalogger voor peilbuizen en riolen, of met RS232/485 uitgang. Vlotterschakelaars met reed-kontakten in RVS, Messing of PVC. Complete tankinhoudsmeting en niveau/volume bewaking. Dataloggersystemen met GSM/GPRS en dataservermogelijkheden. Ultrasoon en Radar niveau metingen.

Neem contact op met AE Sensors!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een niveauopnemer? Maak direct een afspraak met een van onze medewerkers. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.