Piezo sensor

Piezo sensor

Bent u op zoek naar een Piezo sensor? Dan bent u bij AE sensors aan het juiste adres. De Peizo elektrisch hebben bij in ons assortiment van sensoren voor trilling en versnelling. De Piezo sensor heeft een statisch meetbereik van +/- 1g tot +/-100 g. Dynamisch heeft deze sensor een meetbereik tot +/-2000g. Deze sensor is toepasbaar op metingen aan voertuigen, machines, gebouwen, seismische metingen. Van deze sensor is een onderwater uitvoering leverbaar. Daarnaast zijn er schakelkasten en complete systemen leverbaar voor trillingsmetingen.

Bekijk zeker onze website als u meer informatie wilt vinden over de Piezo sensor van AE Sensors.

Piezo sensor – over AE Sensors

AE Sensors heeft een zeer divers assortiment met producten voor iedere meting. Al bijna 25 jaar zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden. Van offshore applicatie tot aan een zeer nauwkeurige lengtemeting, AE sensors heeft voor iedere meting een oplossing. Staat uw product niet in ons assortiment? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen namelijk een geschikt product voor u op maat maken.

Wij beschikken over een werkplaats met kalibratie- en testruimte waar wij producties kunnen uitvoeren. AE sensors helpt u altijd bij een passende meetoplossing op maat. Ook beschikken wij over een opleidingsruimte waar cursussen gegeven kunnen worden voor producten en productgroepen, wanneer er uitgebreide begeleiding nodig is.

Contact

Heeft u interesse in de sensor van AE sensors? Of heeft u een vraag over de Piezo sensor of één van onze andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Wij helpen u graag verder!