Koolmonoxide detector

PT100 temperatuursensor

Wilt u een PT100 temperatuursensor aanschaffen? Wij, van AE Sensors, bieden u een ruim assortiment van sensoren en helpen u graag op maat verder! Van alle industriële temperatuurmetingen wordt ruim 70 procent met een PT100 uitgevoerd. De veelgemaakte keuze voor deze sensor houdt verband met verschillende factoren, namelijk het grote meetbereik, het nagenoeg lineaire gedrag, de lange levensduur, de nauwkeurigheid en de eenvoudige aansluiting van de sensor.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Twijfel niet en vraag dan direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

PT100 temperatuursensor kopen? Wij hebben het in huis!

Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist in sensoren en systemen voor precieze metingen in allerlei verschillende branches. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 kilometer zeediepte of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, lengtemeting op een machine die wafers produceert; wij hebben de juiste kennis en producten in huis om tot een passende meetoplossing te komen.

Hebben wij uw gewenste product niet in ons assortiment? Geen zorgen! AE sensors beschikt over een speciale werkplaats, bestaande uit kalibratie- en testruimtes, waar wij producties en aanpassingen kunnen fabriceren. Zo kunnen wij voor ieder bedrijf een geschikt product op maat laten maken.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een PT100 temperatuursensor óf heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en bijbehorende producten? Maak dan direct een afspraak met een van onze medewerkers om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.