Koolmonoxide detector

PT1000 sensor

Zoekt u naar een PT1000 sensor voor het meten van bepaalde temperaturen? Dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Belangrijke voordelen van de PT1000 temperatuursensor zijn dat er nauwkeurige metingen mee gedaan kunnen worden én dat de resultaten goed (en makkelijk) controleerbaar zijn. Daarnaast zijn er ook slechts twee aansluitdraden én is er keuze uit veel verschillende uitvoeringen van deze sensor. Zo kunt u (bijna) zeker altijd een passende oplossing voor uw situatie vinden.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zoektocht kunnen betekenen? Wacht dan niet en vraag direct (en natuurlijk vrijblijvend) een offerte bij ons aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

PT1000 sensor nodig? AE Sensors is uw partner!

Wij hebben ervaring met het leveren van sensoren met allerlei verschillende functies én voor een grote diversiteit aan branches. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres; ongeacht uw wensen en eisen. Daarnaast leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat extra stukje service is namelijk wat u verdient.

Hebben wij uw gewenste product niet in ons assortiment? Geen zorgen! AE sensors beschikt over een speciale werkplaats, bestaande uit kalibratie- en testruimtes, waar wij producties en aanpassingen kunnen fabriceren. Zo kunnen wij voor ieder bedrijf een geschikt product op maat laten maken.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een PT1000 sensor óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak dan gerust even een afspraak met een van onze medewerkers voor meer informatie. Graag tot ziens bij AE Sensors!