Koolmonoxide detector

Sensor engineering

Zoekt u een bedrijf dat actief is in de sensor engineering? Dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! Wij ontwikkelen geschikte oplossingen, in de vorm van sensoren en systemen, in eigen huis. Onze specialisten kunnen in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, een product volledig naar uw wensen en eisen fabriceren. Zo zorgen wij ervoor dat wij u dé service kunnen bieden die uw situatie nodig heeft.

Meer weten over de mogelijkheden en bijbehorende tarieven? Wacht niet een vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan voor meer informatie.

Sensor engineering gezocht? AE Sensors is uw partner!

Onze klanten hebben daarnaast ook de keuze uit meer dan 300 verschillende typen van standaard sensoren, systemen en aanverwante producten. Hierbij leveren wij sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, niveau, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie, drukverdeling middels folie en detectie van gassen.

Daarnaast leveren wij altijd ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u bijvoorbeeld een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Onze service maken wij persoonlijk, zodat wij onze klanten gericht verder kunnen helpen met een oplossing.

Meer informatie?

Benieuwd geworden naar wat onze producten voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een professioneel bedrijf dat actief is in de sensor engineering? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op, zodat wij met u kunnen meedenken over mogelijke oplossingen. Graag tot ziens bij AE Sensors!