Tekscan pressure mapping

Tekscan pressure mapping

Het Tekscan pressure mapping systeem is een compleet meetsysteem. Het zet uw fysieke pc om naar een geavanceerd drukverdelingsmeetsysteem. Door de integratie van verschillende specifieke sensoren, software, een converter en speciaal ontworpen interfase kunt u drukverdelingen uitlezen op uw computer. De oplossing van AE Sensors is zeer functioneel in te zetten.

Hoe werkt het?  

Speciale hardwarecomponenten, de handle en de interface van de Tekscan pressure verzamelen drukinformatie van de sensor. Dit proces maakt data beschikbaar voor de systeemsoftware. De software verwerkt en analyseert de data. De data is vervolgens zichtbaar op uw pc middels 2D of 3D technieken. De Tekscan pressure map is tevens voorzien van diverse hardware interfaces, USB-handle en een Versatek systeem met ethernet aansluiting. Ook is er een Hub met USB geïntegreerd.

Bij AE sensors vinden wij het belangrijk dat u vooraf goed geïnformeerd wordt over de juiste oplossing die past in uw situatie. Daarom gaan wij vooraf graag met u in gesprek om alle wensen en eisen door te nemen, zodat we daarna op zoek kunnen gaan naar een geschikt product. Neem daarom gerust contact met ons op, zodat u straks zeker weet dat u zo lang mogelijk profijt heeft van uw investering!

AE Sensors

Al 25 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van diverse typen sensoren. Wij gaan uit van oplossingen op maat. Daarbij is passend advies zeer belangrijk. Laat u van tevoren dan ook goed adviseren door één van onze specialistische medewerkers. Dankzij het test- en kalibratieruimte kunnen wij al onze systemen vooraf testen. Mocht er toch iets mis zijn met uw pressure mapping systeem, repareren wij deze geheel in eigen beheer dankzij onze mechanische werkplaats.

Tekscan pressure mapping bestellen

Bij het bestellen van uw gewenste systeem kunnen er veel productspecificaties onduidelijk of wensafhankelijk zijn. Onze deskundige medewerkers informeren u graag verder. Neem contact op via onze website.