Koolmonoxide detector

Temperatuur logger

Op zoek naar een betrouwbare temperatuur logger? Dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Onze klanten hebben de keuze uit meer dan 300 verschillende typen van standaard sensoren, systemen en aanverwante producten. Hierbij leveren wij sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, niveau, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie, drukverdeling middels folie en detectie van gassen.

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze producten en/of wilt u meer informatie over de bijbehorende prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij met een passend prijsvoorstel kunnen komen.

Temperatuur logger nodig? Bekijk direct onze producten!

Maar welke verschillende soorten temperatuur loggers hebben wij dan precies in ons aanbod? De lijst ziet er als volgt uit: temperatuuropnemers, thermostaten en controllers voor industriële, maritieme en HVAC toepassingen. Deze opnemers bestaan uit PT100/1000, thermokoppel (vele soorten) en NTC uitvoeringen, die zowel versterkt als onversterkt zijn. Deze producten zijn ook beschikbaar met Eex en in scheepskeuren leverbaar (RINA, Lloyd’s, GL, Veritas, etc.).

Valt uw gewenste product niet binnen ons assortiment? Geen zorgen! Onze experts kijken graag op maat met u mee naar de meest passende meetoplossing voor uw situatie. Wij kunnen in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, ook een product naar uw wensen en eisen fabriceren.

Laat ons een voorstel maken!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een temperatuur logger? Vraag dan direct (en natuurlijk ook vrijblijvend) een offerte bij ons aan óf maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen op maat met u meekijken naar de verschillende mogelijkheden!