Koolmonoxide detector

Temperatuur meten apparaat

Bent u op zoek naar een temperatuur meten apparaat? Dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Wij hebben ervaring met het leveren van sensoren met allerlei verschillende functies én voor een grote diversiteit aan branches. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres; ongeacht uw wensen en eisen. Daarnaast leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat extra stukje service is namelijk wat u verdient.

Wilt u meer informatie over het kostenplaatje bij onze producten? Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Temperatuur meten apparaat? Wij kunnen het regelen!

Een temperatuursensor, -voeler of -opnemer is een apparaat- of machineonderdeel, waarin de fysische grootheid temperatuur omgezet wordt in informatie. Wij bieden hierbij een ruim aanbod aan van allerlei temperatuur opnemers en thermostaten.

De lijst ziet er als volgt uit: temperatuuropnemers, thermostaten en controllers voor industriële, maritieme en HVAC toepassingen. Deze opnemers bestaan uit PT100/1000, thermokoppel (vele soorten) en NTC uitvoeringen, die zowel versterkt als onversterkt zijn. Deze producten zijn ook beschikbaar met Eex en in scheepskeuren leverbaar (RINA, Lloyd’s, GL, Veritas, etc.).

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een temperatuur meten apparaat óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij AE Sensors!