Temperatuur sensor

Temperatuur sensor

Een temperatuur sensor is een meter waarbij temperatuur wordt omgezet in een uit te lezen elektrisch signaal. U kunt met andere woorden temperatuur eenvoudig aflezen. U kunt het toepassen bij verwarmingselementen, voedselbewaring, medische apparatuur, procesindustrie of klimaatinstallaties. AE Sensors levert al meer dan 25 jaar diverse sensoren en systemen voor het meten van druk, trilling, versnelling, snelheid, kracht en nog veel meer. En geloven dat er altijd een geschikte meetoplossing beschikbaar is, voor ieder probleem.

Temperatuur sensor

Schakel AE Sensors in voor de vervaardiging van een temperatuur sensor in uw specifieke situaties. Of kom langs in ons kantoor in Dordrecht. Er staat altijd een specialistisch team klaar om u in uw keuze te begeleiden. We helpen u graag verder.

AE Sensors

Al meer dan 25 jaar lang een begrip in de wereld van sensoren. Niet alleen in Nederland, maar onze sensoren worden ook internationaal ingezet. Zoals bijvoorbeeld bij een offshore applicatie op 3 km diepte in de Golf van Mexico. AE Sensors heeft de juiste kennis en producten in huis om tot een passende meetoplossing te komen. In iedere situatie! Ons kantoor is gevestigd op de Jan Valsterweg in Dordrecht. Hier hebben wij beschikking tot een eigen showroom. Bent u nieuwsgierig naar hoe onze oplossingen er in het echt uitzien? Kom dan gerust een keertje kijken. Maak daarvoor een afspraak via de website.

Temperatuur sensor

In ons online assortiment vindt u temperatuuropnemers, thermostaten en controllers. Voor industriële, maritieme en HVAC-toepassingen. Versterkt en onversterkt verkrijgbaar. Ook met Eex en scheepskeuren leverbaar. Komt u er toch niet helemaal uit? Met onze chatservice op de website helpen wij u snel verder. Liever de mogelijkheden in een afspraak bespreken? Via de website kunt u eenvoudig een afspraak met ons plannen. Aarzel niet en neem voor temperatuur sensor contact met ons op. Of neem een kijkje in onze winkel.

AE Sensors: altijd een meetoplossing op maat!