Trilling meten

Temperatuuropnemer

Zoekt u naar een temperatuuropnemer óf wilt u meer informatie over de bijbehorende functies? Dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van sensoren en systemen. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 kilometer diepte in de Golf van Mexico of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, lengtemeting op een machine die wafers produceert; wij hebben de juiste kennis en producten in huis om tot de ideale meetoplossing te komen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Temperatuuropnemer | AE Sensors helpt u verder!

AE Sensors levert al meer dan 30 jaar sensoren aan bedrijven, die in veel verschillende branches actief zijn. Onze klanten hebben keuze uit meer dan 300 verschillende typen van sensoren, systemen en aanverwante producten. Hierbij leveren wij sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, niveau, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie, drukverdeling middels folie en detectie van gassen.

Maar welke verschillende soorten temperatuuropnemers hebben wij dan precies in ons aanbod? De lijst ziet er als volgt uit: temperatuuropnemers, thermostaten en controllers voor industriële, maritieme en HVAC toepassingen. Deze opnemers bestaan uit PT100/1000, thermokoppel (vele soorten) en NTC uitvoeringen, die zowel versterkt als onversterkt zijn. Deze producten zijn ook beschikbaar met Eex en in scheepskeuren leverbaar (RINA, Lloyd’s, GL, Veritas, etc.).

Meer informatie over AE Sensors?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een temperatuuropnemer óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak direct een afspraak met een van onze medewerkers! Zij helpen u graag verder met al uw vragen en bekijken de mogelijkheden voor uw situatie.