Temperatuur sensor

Temperatuur sensor

Als u op zoek bent naar een temperatuur sensor dan heeft AE Sensors precies wat u zoekt! Want vij ons vindt u de juiste temperatuur sensoren voor al uw toepassingen. Bijvoorbeeld thermostaten en controllers, temperatuuropnemers en infra rood temperatuur sensors. Deze zijn toepasbaar voor onder andere industriële, maritieme en HVAC toepassingen.

Mocht u niet vinden wat u zoekt? Neem dan zeker even contact met ons op. Want wij bij AE Sensors maken allerlei soorten sensoren & systemen ook gewoon op maat. Dus voor welke toepassing u een temperatuur sensor zoekt, bij AE Sensors vindt u het zeker. Bekijk de website voor meer informatie of vraag het een medewerker.

Toepassingen temperatuur sensor

Zoals hierboven benoemd hebben wij verschillende categorieën temperatuur sensoren. Neem bijvoorbeeld infrarood sensoren. Deze worden toegepast als een insteeksensor het proces verstoord, weg slijt, dan wel als het een bewegend object moet meten. Kortom geschikt voor een groot aantal toepassingen. Ook kunt u bij ons terecht voor ene temperatuur sensor versterkt, Ruimte temperatuur sensor en een wandmontage sensor. De specificaties van al onze sensoren vindt u op de website.

Mocht hier niet de gewenste sensor tussen staan? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid voor een sensor op maat. Dit doen wij in onze eigen mechanische werkplaats. Ook beschikken wij over een opleidingsruimte waar cursussen gegeven kunnen worden voor producten en productgroepen, wanneer er uitgebreide begeleiding nodig is.

Heeft u vragen? Kom met ons in contact!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en informeren u over de toepassingen en specificaties. Daarnaast is het ook mogelijk om direct online een offerte op te vragen, zodat u weet waar u aan toe bent. AE Sensors staat voor u klaar!