Trilling meten

Temperatuurvoeler

Wilt u een temperatuurvoeler aanschaffen, maar twijfelt u nog over het type dat u nodig heeft? Wij, van AE Sensors, helpen u graag verder! Wij leveren en produceren sensoren en systemen om druk, niveau, flow, lengte, positie, temperatuur en veel meer verschillende factoren te kunnen meten. Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar lang een begrip in deze branche en hebben veel ervaring op kunnen doen in het toepassen van de juiste meetoplossing voor verschillende situaties.

Wilt u meer informatie over het kostenplaatje bij onze producten? Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Temperatuurvoeler | AE Sensors staat voor u klaar!

Een temperatuursensor, -voeler of -opnemer is een apparaat- of machineonderdeel, waarin de fysische grootheid temperatuur omgezet wordt in informatie. Wij bieden hierbij een ruim aanbod aan van allerlei temperatuur opnemers en thermostaten. Kunt u de beste oplossing niet vinden? Geen zorgen! Wij maken namelijk allerlei soorten sensoren & systemen ook gewoon op maat. Dit kunnen wij uitvoeren in onze test- en kalibratieruimte en mechanische werkplaats, waar wij kleine aanpassingen en kleinschalige producties realiseren.

Er zijn meerdere voordelen om een temperatuurmeter die draadloos is aan te schaffen. Zo kunnen de frequenties bijvoorbeeld niet beïnvloed worden door externe stoorzenders. Daarnaast is een draadloze temperatuurmeter ook erg gebruiksvriendelijk en staat het garant voor een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden. AE Sensors beschikt over meerdere draadloze temperatuurmeters om u zo van een passende meetoplossing te kunnen voorzien.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een temperatuurvoeler óf wilt u dit product op maat laten maken? Maak direct een afspraak met een van onze deskundige medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.