Trilling meten

Trilling meten

Wilt u graag trilling meten met de juiste sensoren? Dan biedt AE Sensors de juiste oplossing! Trillingen zijn kortdurende bewegingen van de bodem, van een gebouw of van een machine. Deze beweging kan voelbaar of zelfs hinderlijk zijn. Dit kan leiden tot verstoring van de werking van apparatuur of processen. Door analyse van de trillingen, met name de amplitude en de frequentieverdeling kunnen bepaalde conclusies getrokken worden over de staat waarin bijvoorbeeld het apparaat verkeert.

Meer weten over de trillingssensoren van AE Sensors? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Trilling meten met trillingssensoren

De trillingssensoren worden gebruikt voor het meten van trillingen en golven op vele machines en installaties. Trillingmetingen is ook handig voor het ontwikkelen van producten (bijv. componenten of gereedschap). De metingen leveren de volgende belangrijke parameters op: versnelling, snelheid en verplaatsing. De meetgrootheden karakteriseren de trillingen zeer nauwkeurig. De trillingsmeter is meestal draagbaar, en de resultaten kunnen gedeeltelijk opgeslagen worden.

Wij hebben ervaring met het leveren van sensoren voor allerlei verschillende doeleinden, in veel verschillende branches. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres, wat uw wensen en eisen ook zijn. Heeft u extra support nodig bij uw systeemoplossing? Ook dan staan we voor u klaar. U kunt ons altijd bereiken per mail, telefoon of via de chat op de website.

Vul gerust dit formulier in wanneer u een passende offerte wenst voor uw gewenste meetoplossing. We kijken met u mee naar de beschikbare oplossingen en doen u een voorstel op het gebied van prijs. Het kan voorkomen dat we naar aanleiding van uw inzending eerst een persoonlijke afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken. We zullen dit natuurlijk aan u laten weten via de telefoongegevens of mailgegevens die u bij ons achterlaat.

Vraag het ons!

Wilt u meer weten over de typen trillingssensoren van AE Sensors? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en geven u een deskundig advies. We denken met u mee, zodat u straks de juiste oplossing heeft voor uw vraagstuk.