Trilling meten

Trillingen meten

Wilt u bepaalde trillingen meten en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare trillingsmeter? Wij, van AE Sensors, staan graag voor u klaar! Voor het meten van vibraties zijn er diverse meetmethodes, welke meestal worden gedaan via een piëzo-elektrische sensor (ofwel een accelerometer). Een accelerometer is een sensor die de dynamische trillingen van een fysiek object omzet naar een bepaalde hoeveelheid spanning.

Benieuwd geworden naar een van onze accelerometers? Neem direct contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan.

Trillingen meten? AE Sensors is uw partner!

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring binnen de branche van sensoren, systemen en aanverwante producten. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment aan producten in huis voor het uitvoeren van diverse (precieze) metingen. De combinatie van deze twee feiten zorgen ervoor dat wij altijd een passende oplossing voor onze klanten vinden; ook als het product niet in ons assortiment staat. Onze werkplaats zorgt er namelijk voor dat wij erg flexibel zijn in het fabriceren van onze producten, waardoor wij rekening kunnen houden met uw wensen en eisen.

Bovendien leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat extra stukje service mag u namelijk zeker van een professionele organisatie verwachten.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze producten voor trillingen meten óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij AE Sensors!