Trillingsmeter

Trillingsmeter

Op zoek naar een trillingsmeter voor onderhoud, fabricatie of productie? AE Sensors heeft voor u diverse trillingsmeters beschikbaar voor het meten van trillingen of golven op machines en installaties. Van onze trillingsmeters kunt u metingen aflezen over snelheid, verplaatsing of versnelling. Ook bij een klein werkgebied en gebrek aan mobiliteit kunt u kiezen voor een trillingsmeter van AE Sensors. Wij hebben mobiele trillingsmeters met kleinere afmetingen voor smalle en krappe werkgebieden.

Onze trillingsmeters verrichten veeleisende (technische) metingen op ieder werkgebied. Van industrie, tot laboratoria. Ongeacht het technische probleem waarmee u kampt. De meters van AE Sensors zijn namelijk functioneel in te zetten! Meer weten over de toepassingen van trillingsmetingen? Klik dan hier!

Assortiment AE Sensors

AE Sensors levert kleinschalige of grootschalige trillingsmeters tegen een goede prijs. Ook voor statische metingen en dynamische metingen bent u daarom bij ons aan het juiste adres! U heeft namelijk de keuze uit ons ruime assortiment, bestaande uit de volgende soorten: capacitief, piezo-elektrisch, wireless en een handheld vibrations set.

Gebruik versnellingsopnemers capacitief voor metingen aan voertuigen, machines, gebouwen of seismische metingen. Ook voor onderwater metingen is een capacitief trillingsmeter of piezo-elektrische trillingsmeter geschikt.

Voor statische en dynamische metingen kiest u voor een wireless versnellingsopnemers. Deze meter wordt namelijk veelal gebruikt bij machinebewaking (condition monitoring), vliegtuigvleugeltests, hoge snelheidstrein testen en voor de bewaking van machines en bouwwerken.

Handheld versnellingsopnemer

Liever een draagbare trillingsmeter? Kies dan voor een compacte, oplaadbare handheld. Speciaal ontworpen voor de service monteur die vaak nauwkeurige trilling metingen moet uitvoeren.

AE Sensors

AE Sensors is uw betrouwbare partner voor trillingsmeters. Dankzij jarenlange ervaring vinden wij voor iedere situatie een meetoplossing. Door onze mechanische werkplaats en exclusieve testruimte wordt al de apparatuur vooraf goed getest. Zo bent u verzekerd van een topkwaliteit!

Hoogstaande kwaliteit

AE Sensors biedt u een passende oplossing. Bij de keuze van een trillingsmeter spelen nauwkeurigheid, uiterlijk, grootte, specificaties een grote rol. Laat u daarom vooraf goed adviseren door één van onze deskundige medewerkers. Ontdek de beste trillingsmeter in uw situatie.

Neem contact op via onze website.