Koolmonoxide detector

Trillingsmeting

Wilt u een trillingsmeting uitvoeren en bent u daarom op zoek naar een betrouwbaar meetsysteem? Dan bent u bij AE Sensors helemaal aan het juiste adres! Voor het meten van vibraties zijn er diverse meetmethodes, welke meestal worden gedaan via een piëzo-elektrische sensor (ofwel een accelerometer). Een accelerometer is een sensor die de dynamische trillingen van een fysiek object omzet naar een bepaalde hoeveelheid spanning.

Zoekt u naar een product dat niet in onze collectie staat? Geen zorgen! Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom, zodat onze specialisten op maat met u mee kunnen kijken naar uw gewenste product.

Nauwkeurige trillingsmeting doen? Gebruik onze sensoren!

Wij leveren en produceren sensoren en systemen om gassen, druk, niveau, flow, lengte, positie, temperatuur en nog veel meer verschillende factoren te kunnen meten. Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar lang een begrip in deze branche en hebben veel ervaring op kunnen doen in het toepassen van de juiste meetoplossing voor verschillende situaties.

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Wij hebben ervaring met het leveren van sensoren met allerlei verschillende functies én voor een grote diversiteit aan branches. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres; ongeacht uw wensen en eisen. Daarnaast leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u bijvoorbeeld een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat extra stukje service is namelijk wat u verdient.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar ondersteuning bij het uitvoeren van een trillingsmeting? Vraag gerust even een offerte via onze website aan of neem voor overige vragen contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Graag tot ziens bij AE Sensors!

Vraag nu extra informatie op