Trillingssensor

Trillingssensor

Bent u op zoek naar een trillingssensor? Dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om verschillende soorten sensoren, voor verschillende soorten branches. We zijn al 25 jaar een begrip in de wereld van sensoren! Op onze website vindt u ons uitgebreide assortiment, met daarin alle specificaties en informatie van alle soorten sensoren. Mocht u nog vragen hebben over de werking van één van onze producten, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. Neem daarvoor gerust contact met ons op!

Trillingssensor van AE Sensors

Al meer dan 25 jaar maakt AE Sensors meetoplossingen op maat. Dat doen wij voor een veelzijdig klantenbestand. Denk aan diverse industrieën, overheden, instellingen en bedrijven. Of het nu gaat om een offshore applicatie op 3 kilometer diepte of een zeer nauwkeurige nanometer die lengtemeting op een machine produceert. Ook in huis kunnen we een geschikt product ontwikkelen en produceren. Daarvoor hebben we een eigen mechanische werkplaats en een test- en kalibratieruimte om de apparatuur te testen. AE Sensors heeft altijd een meetoplossing voor u op maat.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw wensen? Vraag dan direct via de website een vrijblijvende offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk met een passend prijsvoorstel.

Neem contact op!

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Ook geven we u graag advies, aangezien we al meer dan 25 jaar ervaring hebben op het gebied van sensoren. We denken met u mee, zodat u straks de juiste oplossing heeft voor uw vraagstuk. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Tot ziens bij AE Sensors!

Vraag nu extra informatie op