Koolmonoxide detector

Ultrasoon flowmeter

Als u op zoek bent naar een ultrasoon flowmeter, dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Wij leveren en produceren sensoren en systemen om druk, niveau, flow, lengte, positie, temperatuur en veel meer verschillende factoren te kunnen meten. Wij zijn inmiddels al meer dan 30 jaar lang een begrip in deze branche en hebben veel ervaring op kunnen doen in het toepassen van de juiste meetoplossing voor verschillende situaties.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze producten, diensten óf organisatie zelf? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Ultrasoon flowmeter nodig? Wij zijn uw specialist!

Wij beschikken over flowmeters van 5 ML/min tot 48.000 L/min. Voor lucht en gassen, voor vloeistoffen en pasta’s. Solid-state massa-flow transmitters en controllers vanaf 0-20 ml/min tot 0-10 L/min. Turbine flowmeters voor hydrauliek olie met druk- en temperatuur uitlezing. Insteek turbine-flowmeters voor montage in bestaande leidingen in PVC, PVDF, PP, PTFE en RVS316. Tandrad- en spindel flowmeters voor lijmen, pasta’s en schurende media. Speciale uitvoeringen voor verf, kunstharsen en farmaceutische stoffen. Solid-state opnemers voor lucht en gasflow tot 20 l/min.

Onze experts kijken graag op maat met u mee naar de meest passende meetoplossing voor uw situatie. Wij kunnen in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, ook een product naar uw wensen en eisen fabriceren.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een ultrasoon flowmeter? Vraag dan direct (en natuurlijk ook vrijblijvend) een offerte bij ons aan óf maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen op maat met u meekijken naar de mogelijkheden!