Versnellingssensoren

Versnellingssensoren

De versnellingssensoren van AE Sensors kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Onze robuuste sensoren worden gebruikt voor het meten van onder andere versnelling, vibratie, schokken, en de daarvan afgeleide grootheden. Denk hierbij aan verplaatsing, snelheid  en hellingshoeken. Alle sensoren van AE sensors worde vervaardigd in onze eigen mechanische werkplaats. Dit biedt ons de mogelijkheid voor ieder vraagstuk een passende oplossing te bieden.

Want hoe complex uw vraagstuk ook is. AE Sensors staat voor u klaar en helpt u graag verder. Wilt u meer informatie over de versnellingssensoren van AE Sensors? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over.

Waarom versnellingssensoren van AE Sensors?

Bij AE Sensors staat een hoogwaardige kwalitatief product stipt op nummer is. In alle gevallen waarin sensoren worden toegepast is nauwkeurigheid extreem belangrijk. Daarom hebben wij van AE Sensors een eigen test- en kalibratieruimte. Hierin kunnen wij alle producten uitvoerig testen zodat u altijd verzekerd bent van een perfect product.

Al meer dan 25 jaar maakt AE Sensors meetoplossingen op maat. Dat doen wij voor een veelzijdig klantenbestand. Denk aan diverse industrieën, overheden, instellingen en bedrijven. Ook in huis kunnen we een geschikt product ontwikkelen en produceren. Daarvoor hebben we een eigen mechanische werkplaats. AE Sensors heeft altijd een meetoplossing voor u op maat.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw wensen? Vraag dan direct via de website een vrijblijvende offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk met een passend prijsvoorstel.

Contact met AE Sensors

Ons doel is om u een breed assortiment op het gebied van de automatiseringstechniek aan te bieden. Er is dus altijd een versnellingssensor voor uw applicatie toepasbaar. U kunt in contact komen via het contactformulier op de website. Liever iemand persoonlijk spreken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via +31 (0)78 621 31 52 of stuur uw vraag per mail naar aesensors@aesensors.nl.