Koolmonoxide detector

Wat is een datalogger

Vraagt u zich af: wat is een datalogger nu precies? Wij, van AE Sensors, leggen het u graag uit! AE Sensors beschikt over een ruime voorraad van dataloggers in allerlei diverse vormen en soorten. Wireless data-acquistie en een datalogger in-één behoort eveneens tot onze mogelijkheden. Complete data-acquisitie via PC`s en PCM-systemen voor snelle data-acquistie, PC- insteekkaarten en bijbehorende software, RS485 veldbusssytemen. Radio- Telemetrie, Internet of Things (IoT) en LoRa. Alles is mogelijk bij AE Sensors!

Meer weten over onze dataloggers en bijbehorende tarieven? Wacht niet een vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan voor meer informatie (of neem telefonisch contact op).

Wat is een datalogger? Onze specialisten vertellen u meer!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen voor uw datalogger? Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist in sensoren en systemen voor precieze metingen voor allerlei verschillende branches. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 kilometer zeediepte of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, lengtemeting op een machine die wafers produceert; wij hebben de juiste kennis en producten in huis om tot een passende meetoplossing te komen.

Onze experts kijken graag op maat met u mee naar de meest passende meetoplossing voor uw situatie. Wij kunnen in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, ook een product volledig naar uw wensen en eisen fabriceren.

Neem contact op!

Hebben wij uw vraag ‘’Wat is een datalogger’’ kunnen beantwoorden en wilt u meer informatie over onze producten? Maak direct een afspraak met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Tot ziens bij AE Sensors!