ae bedrijfAE Sensors levert en produceert sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, nivo, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie, drukverdeling middels folie en detectie van gassen, enz.

Tevens ontwikkeling van data-acquisitie systemen en levering van radiotelemetrie en PCM High-Speed Data-Acquisitie en verwerking, radio telemetrie & radio besturing.

Al meer dan 25 jaar lang een begrip in de wereld van sensoren. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 km diepte in de Golf van Mexico of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, lengtemeting op een machine die wafers produceert, wij hebben de kennis en producten in huis om tot een meetoplossing te komen. En mocht het zo zijn dat het product niet in het standaard leveringsprogramma zit kunnen we in eigen huis een geschikte oplossing of product ontwikkelen en of produceren. Zo beschikt AE Sensors over een test- en kalibratieruimte alsmede over een mechanische werkplaats waarin aanpassingen en kleine producties kunnen plaatsvinden.

Er is een showroom annex opleidingsruimte waar cursussen gegeven kunnen worden voor produkten of produktgroepen die een uitgebreidere begeleiding nodig hebben.