AE Sensors van druk sensoren
tot hoeksnelheid en gasmetingen

AE Sensors levert en produceert sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, nivo, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie, drukverdeling middels folie en detectie van gassen, enz.

Tevens ontwikkeling van data-acquisitie systemen en levering van radiotelemetrie en PCM High-Speed Data-Acquisitie en verwerking, radio telemetrie & radio besturing.

Producten

Wij leveren en produceren sensoren en systemen voor het meten van druk, niveau, flow, lengte, positie, trilling en meer! Bekijk ons uitgebreide assortiment sensoren en systemen en ontdek de beste oplossing voor uw situatie! 

Kennis

Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 km diepte in de Golf van Mexico of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, wij hebben de kennis en producten in huis om tot een meetoplossing te komen.

Support

Geniet van ons eigen test- en kalibratieruimte én onze mechanische werkplaats. Hier maken wij allerlei producten die niet in het standaard leveringsprogramma zitten. Ontdek onze maatwerkoplossingen. 

Al meer dan 30 jaar
een begrip in de wereld
van sensoren!

Al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van sensoren. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 km diepte in de Golf van Mexico of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie, lengtemeting op een machine die wafers produceert, wij hebben de kennis en producten in huis om tot een meetoplossing te komen.

En mocht het zo zijn dat het product niet in het standaard leveringsprogramma zit kunnen we in eigen huis een geschikte oplossing of product ontwikkelen en of produceren. Zo beschikt AE Sensors over een test- en kalibratieruimte alsmede over een mechanische werkplaats waarin aanpassingen en kleine producties kunnen plaatsvinden.

Er is een showroom annex opleidingsruimte waar cursussen gegeven kunnen worden voor producten of productgroepen die een uitgebreidere begeleiding nodig hebben.

Ontdek onze winkel

Koop de juiste soort sensor vandaag nog aan

Bekijk alle productspecificaties

Neem een kijkje in ons veelzijdige assortiment