Lora wireless module

Bent u zich aan het oriënteren om een lora wireless module aan te schaffen? Een lora netwerk maakt een draadloze verbinding mogelijk op lange afstand. U kunt zo kleine hoeveelheid data uitwisselen op afstand tussen objecten en systemen. Een lora netwerk heeft in principe weinig vermogen nodig om te functioneren. En dat kan u grote voordelen bieden! Zo zijn er geen complexe installaties nodig en kan de aanleg zeer snel geregeld zijn.

AE Sensors snapt dat reikwijdte, grootte, omvang en maximale bereik wensafhankelijke factoren zijn. Daarom adviseren wij u graag over de toepassingen en mogelijkheden van een Lora wireless module in uw specifieke situatie. Neem via de website snel en eenvoudig contact met ons op. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Internet of things

Een lora wireless module is onderdeel van ‘the internet of things.’ Dat is een technologie waarbij apparaten en systemen op afstand, via een WAN-netwerk, informatie doorgeven. Zo kunt u als leveranciers bijvoorbeeld Lora inbouwen in een van uw producten om slijtage door te geven. U kunt dan eenvoudig uw klant informeren dat het product toe aan is vervanging. Of gebruik een lora netwerk om op afstand een poort te openen. Of om bijvoorbeeld uw verloren (of gestolen) fiets terug te vinden. De mogelijkheid van lora zijn eindeloos. En bieden u de kans om de efficiëntie van uw product of dienst aanzienlijk te verbeteren.

Kortom: een lora wireless module biedt u uitstekende oplossingen in tal van situaties. Juist in de situaties waar voorheen een draadloze verbinding niet mogelijk was.

AE Sensors

AE Sensors biedt u vele producten aan op het gebied van meetoplossingen. Meters, sensoren, transmitters en systemen voor het meten van druk. Of producten die het mogelijk maken om een netwerk op te zetten. Op de Jan Valsterweg in Dordrecht beschikken wij over een showroom Hier kunnen wij onze producten tonen aan u als klant. Bovendien hebben wij in Dordrecht ook een opleidingscentrum tot onze beschikking. Hier worden regelmatig cursussen gegeven om de technische kennis van ons personeel te verbeteren en/ of in stand te houden.

Lora wireless module

Alle productspecificaties die u nodig heeft om een Lora Netwerk op te zetten heeft AE Sensors in huis. Wij adviseren u graag over de juiste producten in uw situatie. Er is altijd een oplossing op maat. Aarzel niet een schakel ons in voor de opzet van een lora wireless module. Wij ontzorgen u van A tot Z.

Vul ons informatieformulier in of neem contact op via onze website.