Koolmonoxide detector

Analoge druksensor

Wilt u een bepaalde druk kunnen meten en bent u daarom op zoek naar een analoge druksensor? Wij, van AE Sensors, bieden u een ruim aanbod van druksensoren! Wij zijn al 30 jaar lang dé specialist in sensoren en systemen voor precieze metingen voor allerlei verschillende branches. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 kilometer zeediepte of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie of lengtemeting op een machine die wafers produceert; wij hebben de juiste kennis en producten in huis om tot een passende meetoplossing te komen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw gewenste situatie kunnen betekenen? Wacht niet en vraag direct (en vrijblijvend) een offerte bij ons aan. Wilt u eerst liever even kennismaken? Maak dan gerust even een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Analoge druksensor nodig? Wij hebben het in huis!

Maar wat bieden wij nu precies aan voor het meten van bepaalde druk? Dunne-film transmitters, geheel RVS 316, voor motoren, compressoren, hydrauliek en koeltechniek. Piëzo-resistieve (silicon) opnemers met RVS316 membranen en in IS-Safe, EEx.ia. IIc.T6 uitvoering, van 0 – 60 millibar tot 1000 Bar (IP68). Tevens OEM low-cost druksensoren voor lucht en gassen vanaf 0 – 2,5 millibar. Lage (verschil) druk transmitters vanaf 0 – 0,25 mBar (25 Pa) voor luchtdrukmeting in kanalen, filters en beheerssystemen en elektronische barometers.

Daarnaast beschikken wij ook over miniatuur piëzo-elektrische- en SOI (Silicon on Isolator) opnemers voor dynamische en hoge-drukmeting. Nat-nat verschildruk transmitters, hygiënische (DIN-koppelingen) en front-membraan uitvoeringen. Low-cost druksensoren en druk schakelaars voor OEM`s en uitvoeringen voor schepen volgens Lloyds, GL, Veritas enz. Keramische opnemers vanaf 0-25 millibar tot 400 Bar. Automotive drukopnemers (IP69K klasse).

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een analoge druksensor? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij AE Sensors!