Koolmonoxide detector

Datalogger temperatuur en vochtigheid

Als u op zoek bent naar een datalogger temperatuur en vochtigheid, dan bent u bij AE Sensors zeker aan het juiste adres! Onze voorraad bestaat uit dataloggers in allerlei vormen en soorten. Wireless data-acquistie en datalogger ineen behoort eveneens tot onze mogelijkheden. Complete data-acquisitie via PC`s en PCM-systemen voor snelle data-acquistie, PC- insteekkaarten en bijbehorende software, RS485 veldbusssytemen. Radio- Telemetrie, Internet of Things (IoT) en LoRa. Alles is mogelijk bij AE Sensors!

Wilt u meer informatie over het kostenplaatje bij onze dataloggers? Twijfel niet en vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel komen.

Datalogger temperatuur en vochtigheid nodig? Wij kunnen helpen!

AE Sensors heeft ervaring in de levering van sensoren met allerlei verschillende functies én voor een grote diversiteit aan branches. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres; ongeacht uw wensen en eisen. Daarnaast leveren wij ook extra support bij de geleverde systeemoplossing. Zo krijgt u een snelle reactie op uw mail, wordt de telefoon direct opgenomen en kunt u zelfs via onze website chatten met een van onze medewerkers. Dat extra stukje service is namelijk wat u verdient.

Wij kijken graag op maat met u mee naar de meest passende meetoplossing voor uw situatie. Wij kunnen in onze werkplaats, die bestaat uit kalibratie- en testruimtes, ook een product naar uw wensen en eisen fabriceren.

Benieuwd geworden?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze datalogger temperatuur en vochtigheid óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u direct verder helpen!