Detectie sensor

Detectie sensor

Wilt u een detectie sensor aanschaffen? Of bent u op zoek naar meer informatie over de functies van deze sensor? Wij, van AE Sensors, helpen u graag verder! Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment aan producten, die functioneel zijn voor iedere meting. Wij zijn al bijna 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van sensoren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om voor iedere situatie een passende meetoplossing te vinden; ook als u een product op maat nodig heeft.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Twijfel niet en neem gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Detectie sensor | AE Sensors kan het u bieden!

AE Sensors levert al meer dan 25 jaar sensoren aan bedrijven, die in veel verschillende branches actief zijn. Onze klanten hebben keuze uit meer dan 300 verschillende typen van sensoren, systemen en aanverwante producten. Hierbij leveren wij sensoren en systemen voor het meten van druk, verschildruk, niveau, flow, lengte, positie, trilling, versnelling, snelheid, kracht, gewicht, moment, hoek, hoeksnelheid, inclinatie, drukverdeling middels folie en detectie van gassen.

Maar wat is nou precies de functie van een detectie sensor? Detectiesensoren detecteren en herkennen kleuren, grijswaarden tot aan luminescentie drukwerken. Denk hierbij aan kleurcodering of etiketten op een object. Wanneer een sensor aan de ingestelde teach-in punt tussen de achtergrond en drukmerk, kleurcodering of etiket voorbijgaat, herkent de detectiesensor dit en geeft het de precieze positie van het drukmerk, kleurcodering of etiket aan.

Kom in contact met AE Sensors!

Heeft u nog vragen over een detectie sensor of wilt u dat wij op maat meekijken? Maak dan gerust even een afspraak met een van onze medewerkers. Tot ziens in onze showroom!