Trilling meten

Digitaal temperatuur meten

Wilt u digitaal temperatuur meten en bent u daarom op zoek naar een kwalitatieve temperatuuropnemer? Wij, van AE Sensors, helpen u graag verder! Wij zijn al 30 jaar lang dé specialist in sensoren en systemen voor precieze metingen voor allerlei verschillende branches. Of het nu gaat om een offshore-applicatie op 3 kilometer zeediepte of een uiterst nauwkeurige, nanometer resolutie of lengtemeting op een machine die wafers produceert; wij hebben de juiste kennis en producten in huis om tot een passende meetoplossing te komen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw gewenste situatie kunnen betekenen? Wacht niet en vraag direct (en vrijblijvend) een offerte bij ons aan. Wilt u eerst liever even kennismaken? Maak dan gerust even een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Digitaal temperatuur meten? AE Sensors heeft de juiste producten!

Maar welke verschillende soorten temperatuuropnemers hebben wij dan precies in ons aanbod? De lijst ziet er als volgt uit: temperatuuropnemers, thermostaten en controllers voor industriële, maritieme en HVAC toepassingen. Deze opnemers bestaan uit PT100/1000, thermokoppel (vele soorten) en NTC uitvoeringen, die zowel versterkt als onversterkt zijn. Deze producten zijn ook beschikbaar met Eex en in scheepskeuren leverbaar (RINA, Lloyd’s, GL, Veritas, etc.).

Onze experts kijken graag op maat met u mee naar de meest passende meetoplossing voor uw gewenste situatie. Daarnaast kunnen wij in onze werkplaats, die bestaat uit meerdere kalibratie- en testruimtes, ook een product naar uw wensen en eisen fabriceren. Bij ons krijgt u dus altijd de service, die u van een professionele organisatie mag verwachten.

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot het digitaal temperatuur meten óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

Vraag nu extra informatie op