Digitale display

Bent u op zoek naar een digitale display? Bij AE Sensors bent u aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse displays in ons assortiment. Met een display leest u gemakkelijk en snel data af. Of u nu de juiste temperatuur, druk, gewicht of het niveau wilt weten. De digitale displays van AE Sensors zijn functioneel in te zetten. Tevens is dit in iedere situatie mogelijk!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Digitale display

Specificaties | Digitale display

AE Sensors levert kleine of grootschalige digitale displays tegen een betaalbare prijs. Onze producten zijn voorzien van analoge signalen en frequentie. Enkele producten zijn voorzien van een ingebouwde meetversterker. Grootschalige modellen beschikken over een LED scherm. Sommige displays zijn flexibel samengesteld: draagbaar door de handheld en voorzien van batterijen. Tot slot heeft u keuze uit een 4-digits, 4,5 digits of 6-digits scherm.

De data van configuratie van een digitale display loopt via de computer of via speciale PCM-systemen (inclusief speciale software).

Over AE Sensors

AE Sensors is een betrouwbare partner op het gebied van displays. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere praktijksituatie een meetoplossing vinden. Door onze exclusieve test- en kalibratieruimte kunnen wij vooraf uw display testen. In de mechanische werkplaats kunnen wij de digitale display aanpassen op maat. Zo weet u altijd zeker dat u op de juiste manier wordt geholpen! Heeft u vragen? Laat het dan gerust aan ons weten en we geven u advies.

Hoogstaande kwaliteit

Door onze samenwerking met leveranciers kunnen wij u een passende oplossing bieden. Bij de keuze van een display kunnen nauwkeurigheid, uiterlijk, grootte, specificaties en bereik van het instrument wensafhankelijke aspecten zijn. Laat u vooraf goed adviseren door ons deskundige personeel. En ontdek welk digitale display het beste bij u past. Neem contact op via onze website.