Trilling meten

Draadloze temperatuurmeter

Wilt u een draadloze temperatuurmeter aanschaffen, maar weet u niet precies welk soort het beste bij uw situatie past? Wij, van AE Sensors, staan graag voor u klaar! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om sensoren en systemen voor allerlei verschillende markten. Of het nu gaat om flowmeters, druksensoren of gas sensoren; wij hebben het gegarandeerd in huis. Door een account aan te maken op onze website kunt u ons gehele assortiment bekijken.

Bent u geïnteresseerd geworden in een van onze producten en/of wilt u meer informatie over de bijbehorende prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij met een passend prijsvoorstel kunnen komen.

Draadloze temperatuurmeter | AE Sensors heeft het in huis!

Er zijn meerdere voordelen om een temperatuurmeter die draadloos is aan te schaffen. Zo kunnen de frequenties bijvoorbeeld niet beïnvloed worden door stoorzenders. Daarnaast is een draadloze temperatuurmeter ook erg gebruiksvriendelijk en staat het garant voor een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden.

Maar welke verschillende soorten temperatuuropnemers hebben wij dan precies in ons aanbod? De lijst ziet er als volgt uit: temperatuuropnemers, thermostaten en controllers voor industriële, maritieme en HVAC toepassingen. Deze opnemers bestaan uit PT100/1000, thermokoppel (vele soorten) en NTC uitvoeringen, die zowel versterkt als onversterkt zijn. Deze producten zijn ook beschikbaar met Eex en in scheepskeuren leverbaar (RINA, Lloyd’s, GL, Veritas, etc.).

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een draadloze temperatuurmeter? Maak dan direct een afspraak met een van onze medewerkers, zodat wij op maat met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!